• Kennismaking

  Wie ben je? Waar word je blij van? Wat zijn je dromen? Tijdens ons eerste gesprek begint het opbouwen van een relatie, wij zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Wat zijn jouw drijfveren & ambities? Wat dit ook is, wij geven een eerlijk beeld over wat wij voor het vervolg van jouw carrière kunnen betekenen.

 • Jouw kennis & kunde

  Allereerst willen we graag weten of jij nog net zo enthousiast bent als wij dat zijn. Vervolgens gaan we In het tweede gesprek dieper in op je cv, je werkervaring, kennis & kunde. Laten we samen kijken of wij die die droombaan voor jou kunnen vinden!

 • Het maken van de Match

  Op basis van jouw behoeften gaan we zoeken naar een bijpassende vacature. Dit kan in ons bestaande netwerk zijn, maar ook daarbuiten. Wij doen er alles aan om jouw perfecte baan te vinden. We kijken hierbij niet alleen naar ‘harde’ criteria maar ook of je als persoon binnen een organisatie past en deze aansluit op jouw wensen.

 • Het sollicitatie gesprek

  Voordat je op gesprek gaat geven wij je een training op het gebied van solliciteren. We helpen je om het voor jou net even wat aangenamer te maken. We ondersteunen je gedurende het gehele traject en we houden je op de hoogte van de voortgang. Als je het prettig vindt gaan wij met je mee naar de sollicitatie.

 • Aan de slag!

  Een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging! Je krijgt van ons een volwaardig contract en op korte termijn gaat je nieuwe avontuur beginnen. Uiteraard houdt het werk hier niet op. Hier begint het nu pas.

 • Blijvende ontwikkeling

  Zolang je bij ons in dienst bent, helpen we je je verder te ontwikkelen. Denk aan opleidingen, loopbaanadvies, coaching, etc.

Nieuwsgierig naar de vacatures of heb je vragen?

Technische vacatures Contact