Volg ons op LinkedIn

Wij detacheren internationals en regelen alles...

;

Er is een groeiend tekort aan (hoog) opgeleid technisch personeel in Nederland. Op dit moment zijn er al meer dan 60.000 openstaande technische vacatures. Deze goede technici met aantoonbare ervaring zijn wél te vinden in het buitenland. Eén en één is twee.

Wij detacheren Internationale technici en regelen alles

Wij zijn expert in het detacheren van Internationale technische talenten met aantoonbare ervaring op MBO, HBO en WO niveau. We focussen ons op engineering, maintenance en IT. We helpen kandidaten (uit met name Zuid-Afrika) niet alleen aan uitdagende functies bij toonaangevende Nederlandse klanten. We helpen ze óók met het opbouwen van een leven hier in Nederland. Zodat je als technici onbezorgd aan de slag kunt en je als opdrachtgever direct volle inzet kunt verwachten.

Wij hebben drie focusgebieden; engineering, maintenance en IT.

En dit is wat ze er
zelf over zeggen...

Jan van Kekerix

GEA Refrigeration Netherlands N.V.

Van NLIST vind ik het erg knap dat ze op perfecte wijze onze behoefte weten te vertalen naar het aanbieden van de juiste potentiële medewerker. De snelheid gecombineerd met de kwaliteit maakt dat NLIST zich echt anders neerzet in de markt.

Leida van Olst

Morssinkhof Plastics B.V.

De toegevoegde waarde van NLIST is dat ze ons helpen aan goed opgeleid en ervaren technisch personeel. NLIST heeft een betrokken team met oog voor de persoonlijke omstandigheden en aandacht voor de impact die het heeft dat iemand alles opgeeft om in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen.

Ton Blanke

Engel Benelux B.V.

Vanaf de start wordt alles duidelijk gecommuniceerd door NLIST. Zelfs huisvesting op gewenste locaties was geen probleem. In het voortraject is besproken welk niveau belangrijk is voor ons bedrijf. NLIST heeft daarop de juiste medewerkers geselecteerd. Hierdoor konden de medewerkers sneller als verwacht zelfstandig aan het werk bij onze klanten.

Arjan Meerman

R-Vent Netherlands B.V.

Vacatures kunnen relatief snel worden ingevuld door het grote aanbod van goede medewerkers. De medewerkers worden op alle gebieden goed begeleid en ondersteund zodat ze snel inzetbaar zijn. Als er iets is dan wordt er in overleg snel geschakeld om zaken op te lossen. Ondanks alle “extra” inspanningen die NLIST moet verrichten zijn de tarieven concurrerent.

Wim Flikweert

Ingenieursbureau IOB B.V.

De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, vakkundig, enthousiast en prettig in de omgang. Ze moeten uiteraard nog wel ervaring opbouwen met betrekking tot het toepassen van de Nederlandse regelgeving. NLIST heeft bij IOB verschillende vacatures in kunnen vullen. We zijn daarbij volledig ontzorgd. De resultaten zijn boven verwachting.

Stefan du Plessis

Internationaal service engineer bij Stork IMM

Bij NLIST werken happy people! Ik ben erg blij met de kans die NLIST mij heeft geboden. De totale service ‘feels amazing’.  Via NLIST heb ik een kans gekregen die ik anders nooit had gekregen. Daar ben ik ze dankbaar voor. Ik kijk er naar uit om verder te bouwen aan mijn leven in Nederland!

Jaime Tellie

Software developer bij DXC Technology

Nederland wordt beschouwd als een van de beste, zo niet het beste land met een goede balans tussen werk en privéleven. Dit is niet verwonderlijk vanwege de flexibele hybride werkomgeving die zij bieden. NLIST heeft mij de mogelijkheid geboden om hier te komen werken en heeft daarbij ook alles geregeld rondom de relocatie.

Kevin Veenhof

Allround monteur bij IJssel Technologie

NLIST heeft mij en mijn vrouw echt aan een nieuwe toekomst geholpen. Ondertussen heb ik een vast contract en is mijn vrouw werkzaam als digital marketeer, we wonen in een klein boerderijtje en zijn hier echt gelukkig!

Marguerite Strydom

Electrical engineer bij VIRO Engineering

NLIST is geweldig in het vinden van een baan én huisvesting. Ze laten je ook kennismaken met een Zuid-Afrikaanse gemeenschap, wat van onschatbare waarde is als het gaat om het maken van vrienden en het leren kennen van het land. Het is een genoegen om met hun team te werken, iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Sterk aanbevolen.

Andre Jonker

Structural engineer bij Ingenieursburo IOB

Gedurende het hele traject zorgde NLIST steeds voor een persoonlijke benadering. Ze boden uitgebreide ondersteuning bij alle aspecten van het verhuizen van iemands leven en ze begrepen volledig dat de gevoeligheden van immigratie verder reikten dan papierwerk. Vaak hielp NLIST in situaties waartoe ze niet verplicht waren, dit overtrof mijn verwachting en zorgde voor een soepele overgang naar mijn nieuwe leven.

;